top lekári
StoryEditor

Mená tohtoročných TOP lekárov na Slovensku spoznáme už čoskoro

19.09.2022, 11:00
Autor:
redred

Mená ocenených v ôsmom ročníku projektu Zdravotníckych novín Top lekári na Slovensku za rok 2022 vyhlási redakcia Zdravotnícke noviny už 29. septembra 2022. Stane sa tak na prestížnej odbornej konferencii Slovenské zdravotníctvo 2022

Na tohtoročnej konferencii budú experti rozoberať aktuálne témy vrátane Plánu obnovy a odolnosti, digitalizácii a inováciám v zdravotníctve. Diskutovať sa bude aj o navrhovaných legislatívnych zmenách v oblasti verejného zdravotného poistenia. 

Súčasťou odborného programu bude odovzdanie ocenení víťazom v projekte TOP lekár 2022. Rozhovory s víťazmi prinesieme v obľúbenej prílohe TOP lekári na Slovensku 2022.

Aj tento rok sme vám predstavili lekárov z desiatich odborností, ktorým ste mohli odovzdať svoj hlas. Cieľom projektu je vyzdvihnúť úspechy lekárov, o ktorých sa nie vždy hovorí, najmä v dnešnej dobe. Projektom chceme ukázať, že aj na Slovensku sú špičkoví lekári.

Lekárov nominovali jednotlivé nemocnice a zdravotnícke zariadenia, hlavní odborníci pre jednotlivé špecializácie a v neposlednom rade redakcia Zdravotníckych novín. 

Tento rok boli nominovaní lekári v týchto medicínskych odboroch: detská psychiatria, endokrinológia, hepatológia, klinická farmakológia a toxikológia liečiv, nefrológia, onkológia, plastická chirurgia, traumatológia, tropická medicína a všeobecné lekárstvo pre deti a dorast​.

Minuloroční víťazi

Vlani sme ocenili lekárov v desiatich odbornostiach - balneológia a liečebná rehabilitácia, cievna chirurgia, dermatovenerológia, diabetológia, hematológia, imunológia a alergológia, neurochirurgia, ortopédia, paliatívna medicína, pneumológia a ftizeológia.

Cievna chirurgia

MUDr. Tibor Molčan, Fakultná nemocnica Trnava

Dermatovenerológia

MUDr. Ondrej Bobík, NsP Svet zdravia Trebišov

Diabetológia

MUDr. Kristína Podoláková, Národný ústav detských chorôb Bratislava

Fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia

MUDr. Nina Ľorková, fyziológia, Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Hematológia

MUDr. Marta Kučeráková, Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Imunológia a alergológia

prof. MUDr. Mgr. Miloš Jeseňák, PhD., MBA, Dott.Ric., MHA, Univerzitná nemocnica Martin

Neurochirurgia

doc. MUDr. Branislav Kolarovszki, PhD., Univerzitná nemocnica Martin

Ortopédia

MUDr. Jozef Almási, PhD., Nemocnica Svet zdravia Dunajská Streda

Paliatívna medicína

MUDr. Helena Kmecíková, Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica

Pneumológia a ftizeológia

MUDr. Ivan Kocan, PhD., Univerzitná nemocnica Martin

 

 

01 - Modified: 2022-12-24 09:27:38 - Feat.: - Title: Vianoce u Top lekárky Ľudmily Podrackej: Trochu iné nezabudnuteľné Vianoce alebo čo nás naučila malá Agneska 02 - Modified: 2022-12-23 08:00:00 - Feat.: - Title: Aby ľudia boli ľuďmi či veľa zdravia a spokojnosti, aj toto prajú k Vianociam Top lekárky Nelli Kishko a Terézia Rosenbergerová 03 - Modified: 2022-12-03 15:05:41 - Feat.: - Title: TOP lekárka Nelli Kishko: Mám veľa detí z Ukrajiny a ďalšie pribúdajú 04 - Modified: 2023-08-28 07:16:33 - Feat.: - Title: Odborníčka na tropickú medicínu: Pri cestách do zahraničia platí, že neexistuje nebezpečné miesto, existuje nebezpečné správanie 05 - Modified: 2023-08-04 07:00:00 - Feat.: - Title: Plastický chirurg: V estetickej plastickej chirurgii sa počíta len s úspechom
menuLevel = 2, menuRoute = zdn/spravy, menuAlias = spravy, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
12. apríl 2024 17:40