StoryEditor

NOMINUJTE svoju sestru

24.04.2024, 09:00

V ankete TOP SESTRY na Slovensku 2024 bude po prvýkrát ocenených deväť nemocničných sestier v troch kategóriách.

 

Po deviatich ročníkoch oceňovania lekárov v ankete TOP lekári na Slovensku sa Zdravotnícke noviny rozhodli, že ocenenie by si zaslúžili aj ďalší zdravotnícki pracovníci – sestry. Obzvlášť v súčasnosti, kedy je ich nedostatok a ich počty z roka na roka klesajú.

V nemocniciach pracuje mnoho skvelých sestier, preto sme sa v prvom ročníku spoločne s časopisom Sestra rozhodli oceniť práve tie. V ďalších ročníkoch budú ocenené sestry pracujúce v ambulanciách a v ADOS.

Navrhnite sestry v troch kategóriách

Navrhovať môžete v každej kategórií jednu až tri sestry, čiže celkovo 9 sestier. K nominovaným sestrám nám pošlite aj krátky životopis.

1. OPERAČNÉ ODBORY

(chirurgia, neurochirurgia, ortopédia/traumatológia, urológia, ORL, gynekológia/pôrodníctvo, oftalmológia, popáleniny a rekonštrukčná chirurgia...)

2. INTERNISTICKÉ ODBORY

(interné, geriatria/LDCH, infekčné, pneumológia, onkológia, hematológia a transfúziológia, rádiológia, neurológia, psychiatria, dermatovenerológia...)

3. ŠECIALIZOVANÉ ODBORY

(urgentná medicína, ARO, JIS, kardiocentrá...)

Kam posielať nominácie?

Svoje nominácie nám posielajte na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 30. apríla 2024.

Zoznam nominovaných sestier následne zverejníme na internete, kde budete môcť svojej favoritke/favoritovi dať hlas. Výsledkom hlasovania bude výnimočná publikácia Top sestry na Slovensku 2024, ktorá vyjde v septembri.

Ocenené sestry predstavíme aj osobne na konferencií Slovenské zdravotníctvo 2024.

image

TOP SESTRY NA SLOVENSKU 2024 vizual

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/top-sestry, menuAlias = top-sestry, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
25. apríl 2024 11:53