Iskra pri zamilovaníBrainee X Canva/
StoryEditor

Okamžitá príťažlivosť môže byť problém. Daj šancu niekomu, kto na prvom stretnutí nie je očarujúci, radí odborníčka

Nikola Michalkova28.04.2024., 10:00h

Prvotná príťažlivosť k niekomu môže byť negatívna záležitosť, hovorí odborníčka.

Lajkuj Brainee.sk na

Poznáš to. Niekoho spoznáš, cítiš tam to iskrenie a príťažlivosť. To všetko sa deje najmä v momente, keď sa zamiluješ. Odborníčka na randenie však hovorí, že to nemusí byť vždy pozitívne.

Môže to byť prekážka

Logan Ury je odborníčka na randenie, pochádza zo San Francisca a vyjadrila sa k prvotnej príťažlivosti a iskreniu, keď sa človek zamiluje. Tvrdí, že to z dlhodobého hľadiska môže byť prekážka. Vysvetľuje, že vzťahy, ktoré pomenovala ako „vzťahy pomalého horenia“ môžu byť zdravšou alternatívou k tým, ktoré sú ako vír vetra.

Zároveň vo videu, ktoré zverejnila, vysvetľuje, že niektorí ľudia si myslia, že „iskra vo vzťahu môže časom rásť“, s čím ale nesúhlasí. „Ďalším problémom je, že ľudia si myslia, že ak cítia iskru, potom to musí byť dobré. To nie je pravda. Množstvo charizmatických a narcistických ľudí vyžaruje iskru,“ vysvetľuje. Okrem toho radí, aby si ľudia vyhľadávali ľudí, ktorí sú dôveryhodní a dá sa na nich spoľahnúť. Príťažlivosť nie je všetko.

image

Zlé správanie sa k čašníkom či ženy bez koníčkov. Muži sa podelili, čo im na opačnom pohlaví najviac prekáža

„Niektorí ľudia sú jednoducho veľmi iskriví. A toto je skôr odrazom ich samých než toho, čo sa vyvíja medzi vami dvoma,“ pokračuje. Okrem toho ďalej uvádza, že sa ľudia majú vykašľať na iskru a mali by vyhľadávať pomalšie vzplanutie. Odporúča venovať pozornosť niekomu, kto nemusí byť pri prvom stretnutí úplne očarujúci, ale zároveň by bol skvelým dlhodobým partnerom.

Reakcie na video

Video si vyslúžilo množstvo reakcií, ktoré s jej pohľadom súhlasia a dávajú jej za pravdu. Jeden používateľ opísal svoje skúsenosti, keď zažil oba typy randenia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/auto/ako-na-to, menuAlias = ako-na-to, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 20:07