Muž si po rozchode zobral aj záchodReddit
StoryEditor

Muž nezvládol rozchod s priateľkou. Z bytu si okrem svojich vecí zobral aj celý záchod

Miroslav Kamody27.03.2024., 12:30h

A čo by si robil ty, keby po prebudení zistíš, že ti bývalý zobral celý záchod?

Lajkuj Brainee.sk na

Rozchody bývajú vždy ťažké. Smutné ukončenie obdobia, do ktorého sme investovali nielen svoj čas, ale aj city či peniaze, sa zvyčajne dotknú oboch strán (ak to nebol úplný ha*zel, všakže). Niektorí však rozchody znášajú lepšie a iní horšie. Svoje by o tom vedela povedať aj jedna žena, ktorej bývalý si z bytu zobral omnoho viac, ako len svoje veci, píše LadBible.

S vecami zobral aj záchod

Občas sa pri rozchode stane, že si ten druhý vezme aj niečo navyše. Ona si nechá jeho obľúbenú mikinu, on zase hrnček. Na Reddite sa však objavil príspevok, v ktorom jedna používateľka tvrdila, že jej ex si zobral celý záchod. Všetko to začalo, respektíve skončilo, krátko po ich rozchode, pretože nebol ochotný spravodlivo si deliť peniaze.

image

Ženy nás odmietajú, ghostujú, nemáme chuť randiť. Hovoria muži o zoznamkách

Následne si išla žena ľahnúť do spálne, aby si jej bývalý priateľ mohol zbaliť všetky veci, ktoré v byte mal, a ona medzitým zaspala. „Včera som sa rozišla so svojím priateľom. Zaspala som, keď sa balil, a ukradol mi záchod. Je licencovaný inštalatér, takže vedel, čo robí. Nebudem klamať, tiež som sa na tom smiala. Každý rozchod je čoraz zaujímavejší,” napísala.

Musela chodiť do reštaurácie

Ona tak zakaždým musela ísť do blízkeho fastfoodu Taco Bell, aby si mohla uľaviť, kým sa celá vec nevyrieši. „Nič na ňom nedávalo zmysel. [Je to] najväčší držgroš, akého som kedy stretla. Odmietal dávať prepitné v reštauráciách, pretože to tak robia v Japonsku (podľa neho) a nechcel zaplatiť účet za elektrinu za celý čas, čo sme spolu žili,” dodala.

image

Záchod

Unsplash

Medzitým sa jej už vraj podarilo zohnať ďalšieho inštalatéra, aby jej namontoval nový záchod. Žena tak má o jeden ha*zel jedného ha*zla v živote menej a niekde tam vonku zrejme sedí na svojom porcelánovom tróne muž, ktorý sa musí naučiť, ako sa správne vyrovnať s rozchodom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 19:42