Svet zdravia
StoryEditor

Neurochirurgia: MUDr. Peter Bačinský, MBA

29.06.2021, 21:16

MUDr. Peter Bačinský, MBA, hlavný neurochirurg v Nemocnici Svet zdravia Michalovce.

Po skončení vysokej školy odštartoval v roku 1992 svoju profesionálnu kariéru v Žiline, a to ako jeden zo štyroch lekárov na novovzniknutom neurochirurgickom pracovisku. Začínal ako sekundárny lekár, 15 rokov pôsobil ako zástupca primára a dva roky ako primár. Po 26 rokoch odišiel v roku 2018 pracovať do Michaloviec.

Empatický odborník s ľudským prístupom je zakladateľom špecializovaného neurochirurgického pracoviska a pracuje ako vedúci neurochirurg v Nemocnici novej generácie Svet zdravia Michalovce.Do tohto regiónu priniesol nový druh medicínskeho odboru - neurochirurgiu a všetky typy operácií na chrbtici - degeneratívne ochorenia, úrazy, nádory. V súčasnosti patrí medzi špičkových neurochirurgov a mnohí ho označujú za lekára európskeho formátu.

Profesionálnu zručnosť získal v Prahe v UVN a v Nemocnici na Homolke. Svoje skúsenosti z kongresov, kurzov a školení v Spojených arabských emirátoch, Indii, Spojených štátoch amerických, Švajčiarska, Rakúska, Českej republike a mnohých ďalších neustále pretavuje do svojej každodennej práce. Práce, kde je jeho hlavným posolstvom pomáhať a rozvíjať sa na úrovni modernej doby. Vo voľnom čase má v obľube hlavne cestovanie a športové aktivity v prírode.

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/top-lekari, menuAlias = top-lekari, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
12. apríl 2024 04:03