Dreamstime
StoryEditor

Fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia: MUDr. Nina Ľorková

29.06.2021, 21:16

Primárka oddelenia Fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie FNsP Žilina. Do doby pozastavenia činnosti lôžkovej časti oddelenia z dôvodu kapacitných a personálnych obmedzení v súvislosti s ochorením COVID-19 viedla lôžkovú aj ambulantnú časť oddelenia FBLR. Mimoriadne aktívne vedie a pracuje tiež na ambulancii, ktorá je vzhľadom na spádovú oblasť jednou z najvyťaženejších.

MUDr. Ľorková je vďaka rokom práce a najmä rozsiahlemu počtu pacientov skúsenou lekárkou vo FBLR praxi. Je láskavá, pokojná a ústretová k pacientom, ktorým poskytuje dôkladnú, individuálnu starostlivosť. Do rehabilitácií sa snaží zaradiť nielen fyzikálne procedúry, fyzioterapiu, ale využíva i ergoterapiu, pracuje s pacientmi novými metódami, aby boli rehabilitovaní po všetkých stránkach tela i duše. Intenzívne vedie v práci mladých kolegov, konštruktívne im pomáha v ďalšom odbornom rozvoji.

Pod vedením MUDr. Ľorkovej prešla najmä ambulantná časť oddelenia komplexnými modernizáciami, ktoré premenili pracovisko prostredníctvom početných rekonštrukcií, doplnenia procedúr a vybavenia. Oddelenie je dnes prínosné pre pacientov aj z hľadiska príjemnejšieho prostredia.

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/top-lekari, menuAlias = top-lekari, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
26. apríl 2024 12:23