TASR
StoryEditor

Rezort zdravotníctva hľadá hodnotiteľov na výzvy z plánu obnovy pre rádioterapiu či hospice

13.09.2022, 11:30
Autor:
TASRTASR

Ministerstvo zdravotníctva SR hľadá externých odborníkov na hodnotenie žiadostí, podaných v rámci štyroch vyhlásených výziev z plánu obnovy.

Ide o výzvy, týkajúce sa mobilných hospicov, domácej ošetrovateľskej starostlivosti (ADOS) či rádioterapie. Rezort o tom informuje na webe.

"Konkrétne sa oznámenie týka výziev na rozšírenie a obnovy siete mobilných hospicov, rozšírenia a obnovy siete domácej ošetrovateľskej starostlivosti, rozšírenie siete domácej ošetrovateľskej starostlivosti a na zlepšenie plánovania rádioterapie za podpory umelej inteligencie," spresnilo ministerstvo.

Záujemcovia môžu žiadosti posielať na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..      

Uchádzači musia byť bezúhonní, spĺňať odborné náležitosti, uviesť skúsenosti z daných oblastí a predložiť doklad o príslušnom vzdelaní.

Ďalšou podmienkou je, že nesmeli byť zapojení do príprav žiadnej zo žiadostí.

"Externí hodnotitelia hrajú významnú úlohu pri implementácii plánu obnovy a zároveň zefektívňujú proces posudzovania jednotlivých žiadostí," doplnil rezort.

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/spravy, menuAlias = spravy, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
20. apríl 2024 08:24