Peter Mayer/HN
StoryEditor

Psychiatrickú nemocnicu v Pezinku chce viesť jediný záujemca

24.08.2021, 17:14
Autor:
tasrtasr
Ministerstvo zdravotníctva hľadá aj nového šéfa kúpeľov v Dudinciach. Vyhlásilo preto výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa štátneho podniku Slovthermae, Kúpele Diamant Dudince.

Do výberového konania na obsadenie miesta riaditeľa Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela v Pezinku sa do utorka prihlásila jedna osoba. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

"K dnešnému dňu evidujeme jednu prihlášku do predmetného výberového konania. Vzhľadom na termín, dokedy sa mohli uchádzači prihlásiť, je možné dodatočné doručenie ďalších prihlášok v priebehu tohto týždňa," uviedla s tým, že termín stretnutia výberovej komisie ešte nebol určený.

Výberové konanie vyhlásilo MZ SR koncom júla. Od budúceho šéfa tohto inštitútu sa okrem potrebnej dokumentácie očakáva odborná prax v dĺžke najmenej piatich rokov či projekt stratégie rozvoja organizácie zameraný na zabezpečenie vyrovnaného hospodárenia, zefektívnenie chodu organizácie, zvýšenie efektívnosti vo využívaní finančných zdrojov, personálnu politiku, riešenie aktuálnych problémov či presné definovanie cieľa projektu a spôsobu na jeho dosiahnutie.

MZ SR ponúka riaditeľovi mzdu vo výške 2500 eur. Záujemcovia o miesto mohli svoje prihlášky zasielať na adresu MZ SR do pondelka (23. augusta).

Hľadá sa aj nový šéf kúpeľov v Dudinciach

Ministerstvo zdravotníctva hľadá nového šéfa kúpeľov v Dudinciach. Vyhlásilo preto výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa štátneho podniku Slovthermae, Kúpele Diamant Dudince. Rezort o tom informuje na svojom webe.

Od uchádzačov vyžaduje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, prax päť rokov v riadiacich funkciách v oblasti kúpeľníctva, zdravotníctva, zdravotného poisťovníctva, práva alebo ekonómie. Podmienkou je bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Pre zaradenie do výberového konania musí kandidát vypracovať projekt stratégie rozvoja štátneho podniku. Svoje žiadosti môžu záujemcovia posielať na adresu ministerstva zdravotníctva do konca septembra. Podrobnosti výberového konania sú zverejnené na webe rezortu.

01 - Modified: 2021-07-26 08:41:13 - Feat.: - Title: Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa psychiatrickej nemocnice v Pezinku
menuLevel = 2, menuRoute = zdn/spravy, menuAlias = spravy, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
20. apríl 2024 04:37