StoryEditor

Odborník na marketing: Antivaxeri sa nedajú zaočkovať ani za všetky peniaze sveta. Tí, čo sa chceli očkovať, už tak urobili

11.08.2021, 06:00
Aj slogan dokáže zaujať a strhnúť davy, ale tie z aktuálnej kampane sú vágne. Reklamný slogan musí mať silu, gule. Bohužiaľ tvorcovia zvolili len fádne konštatácie bez náboja. Hovorí marketingový špecialista.

Lotéria, aká v histórii Slovenska nemá obdoby. Za päť dní by sa malo začať losovanie o prvé ceny v rámci očkovacej lotérie. Podľa ministra financií Igora Matoviča, ceny na očkovaciu prémiu dosiahnu približne 21 miliónov eur a do losovania o prémiu sa k 10. augustu zaregistrovalo pol milióna ľudí.

„Počas vysielania v priebehu pracovných dní budú na televíznych obrazovkách RTVS zverejnení víťazi týždenných výhier. V nedeľu bude v priamom prenose vo verejnoprávnej televízii veľké žrebovanie prémiových výhier a super prémií. Všetci víťazi výhier z elektronického aj televízneho žrebovania budú uvedení na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk,“ informovali zástupcovia ministerstva financií na stránke bytzdravyjevyhra. 

Tí, ktorí sa do očkovacej lotérie už zaregistrovali, prijali v týchto dňoch esemesku a email z ministerstva financií o zaradení do žrebovania o očkovaciu prémiu, aj s číslami žrebov. „Ďakujeme, že nám pomáhate...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = zdn/spravy, menuAlias = spravy, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
27. apríl 2024 04:57