StoryEditor

Pohľad všeobecnej lekárky: 115 zo 116 PCR pozitívnych pacientov neskončilo v nemocnici

30.11.2021, 11:00
Riešim s právničkou, ako mám postupovať, keď úradníčka, úplne bezhlavo, inak to neviem nazvať, v tejto situácii odporúča pacientovi pre prieťahy, ktoré nie sú spôsobené mnou, aby sa sťažoval a rovno na Úrad pre dohľad.

Sedím v ambulancii, za oknom tma, po piatich hodinách telefonátov, po skončení riadneho ordinovania. Takmer všetky sú covidové.

Tma nastáva i v mojich mozgových spojeniach, kúsok tmy aj v srdci. Veď mi dnes v 35. telefonáte pacient povedal, že COVID neexistuje a testovať sa nedá, až keď som ho upozornila, že sa pravdepodobne naplnila skutková podstata trestného činu šírenia poplašnej správy, za čo je aj väzenie, s nevôľou súhlasil, že na ten „prekliaty“ PCR pôjde.

Tma sa vkráda z ulice a zo slov panej, ktorá povedala, že také svinstvo ako kortikoidy nebude užívať a kúsok tmy preniká aj od mnohých, ktorí so mnou polemizujú o pol siedmej večer. Keď sa mi už pletie jazyk. Sestrička je unavená už len z toho, čo počúva. „Oni sú k vám takí drzí. Mrzí ma to.“

Očkujeme, už púšťam sestričku do tmy. Má dve malé deti. Ešte vykázať očkovania do NCZI. Koľko rozhovorov, vysvetľujúcich a bez predsudkov predkladajúcic...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-01-21 17:05:02 - Feat.: - Title: Poďme zaplátať diery v legislatíve. Spolupráca sa nedá uzákoniť
menuLevel = 2, menuRoute = zdn/nazory, menuAlias = nazory, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
19. apríl 2024 10:41