Bad Boys sú späť.X/Indiewire
StoryEditor

VIDEO Will Smith a Martin Lawrence sa vracajú ako Bad Boys. Zverejnili prvý trailer, máme sa na čo tešiť

Nikola Michalkova28.03.2024., 12:30h

Vracajú sa s novou prácou. Will Smith a Martin Lawrence sa vo štvrtom pokračovaní filmov Bad Boys opäť stretnú.

Lajkuj Brainee.sk na

Svetlo sveta konečne uzrel prvý trailer na štvrté pokračovanie filmu Bad Boys. V súčasnosti má celkovo tri filmy. Will Smith a Martin Lawrence sa znovu vrátia na filmové plátno. Trailer ale ukazuje, že ich postavy nie sú také obratné, ako bývali kedysi. Už v treťom pokračovaní sa skôr spoliehali na kaskadérov, v novom filme to pravdepodobne nebude inak. Zážitok ti to ale určite nepokazí.

Čo vieme o pokračovaní?

Martin Lawrence sa znovu predstaví ako Marcus Burnett, Will Smith sa vráti ako Mike Lowrey. V traileri môžeme vidieť Marcusa, ako po jazde v rýchlom aute potrebuje čaj. Nebude chýbať ani klasická komédia, či nová ozbrojená lúpež, píše sa na portáli Unilad.

Môžeme vidieť, že postavy si aj v štvrtom pokračovaní zachovajú svoju tvár, ktorú poznáme z predošlých filmov. Mike bude stále ten cool týpek, Marcus si zachová svoje typické sťažovanie sa na rýchlu jazdu. Trailer ponúka momentálne len letmý pohľad na akciu či komédiu. Do kín príde v lete, pričom dátum premiéry je momentálne nastavený na siedmeho júna.

30 rokov

Prvýkrát sa toto duo spojilo v roku 1995. Po takmer 30 rokoch sa duo opäť vracia vo filme Bad Boys: Ride or Die. Sľubuje návrat najobľúbenejšieho dua, rýchlu akciu a najmä vtipy. Čaká nás tiež aj nový zvrat – tí najlepší z Miami sú na úteku. Zmena tiež nastane aj v režíserskom kresle. Zatiaľ čo prvé dva filmy režíroval Michael Bay, štvrté pokračovanie bude režírovať Bilall Fallah a Adil El Arbi (mali na starosti aj tretiu časť). V pokračovaní sa tiež objavia aj známe tváre, ktoré sme videli v trojke. Môžeme sa tešiť na Alexandra Ludwiga, Vanessu Hudgens, Erica Danea a ďalších. 

image

Je to oficiálne! Will Smith fanúšikom oznámil, že kultový film, v ktorom si zahral detektíva, dostane pokračovanie

O pokračovaní sme sa dozvedeli minulý rok, keď to oznámil Will Smith na svojom Instagrame a následne túto správu potvrdila aj spoločnosť Sony Pictures. O tom, že prebieha natáčanie informovali počas CinemaCone, ktorý sa konal minulý rok. Zúčastnili sa na ňom virtuálne, pretože boli práve na pľaci. „Sme nadšení, sme vzrušení,“ vyjadril sa Smith. Lawrence dodal, že dvojici je ľúto, že sa nemohli zúčastniť osobne. Smith na to ale s vtipom dodal, že „sme radi, že tam nie sme, pretože sme tu a oni nám platia za to, aby sme tu boli.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 09:54