Internet reaguje na Dankove upratovanieFacebook/Zomri
StoryEditor

GALÉRIA Zametám vás všade. Internet okamžite reaguje na Dankov splnený sľub o upratovaní Dúbravky

Miroslav Kamody26.04.2024., 11:41h

Andrej Danko dodržal sľub a dnes upratoval bratislavskú Dúbravku. Dvojhodinové zametanie prinieslo vlnu vtipných reakcií, ktoré budú plniť satirické stránky poriadne dlhú dobu.

Lajkuj Brainee.sk na

V noci z 11. na 12. januára v bratislavskej mestskej časti Dúbravka narazil Andrej Danko po ceste domov do semaforu. Z miesta nehody ušiel a 15 hodín sa vyhýbal dychovej skúške. Polícia ani ministerstvo vnútra doteraz nezverejnili kamerový záznam.

Ako píšu Hospodárske noviny, predseda koaličnej SNS Andrej Danko 105 dní po nehode splnil svoj sľub prísť zametať mestskú čas, v ktorej býva. V sprievode ochranky a starostu mestskej časti Martina Zaťoviča sa líder SNS chytil metly a v mikine severoamerickej basketbalovej ligy zametal chodníky.

image

GALÉRIA Ľudia zaplavili transparentný účet na prezidentskú kampaň Andreja Danka. Posielajú mu centy a uťahujú si z neho

So zverejnením videa nemá problém

Pri verejnoprospešných prácach sa dlho nezdržal, po približne dvoch hodinách sa chystá do parlamentu. „Keď sa ma pýtali na zverejnenie videa, povedal som, že s tým nemám najmenší problém. Video má polícia. Keby som ho mal, tak vám ho dám,“ povedal novinárom po príchode na upratovanie. Video stále nebolo zverejnené.

Podpredseda parlamentu dostal po nehode a úteku z miesta dvojročný zákaz šoférovania. Ako podpredseda parlamentu má k dispozícii nonstop služby šoféra. Auto, ktoré poškodil pri nehode, patrilo SNS a Danko po nehode hovoril, že všetky náklady na opravy preplatí. 

image

Andrej Danko upratuje v bratislavskej mestskej časti Dúbravka

TASR/Michal Svítok

Zaplatil aj pokutu

Zafinancoval aj výmenu semaforu v mestskej časti. Okrem toho dostal peňažnú pokutu 900 eur, ktorú - ako dnes potvrdil - už uhradil. Na upratovanie Dúbravky okamžite zareagoval aj internet. Satirické stránky doslova chrlia vtipné mémy, ktoré pre teba zozbierali v galérii nižšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:57