Lovestream roztancoval Bratislavu.Archív Glo/
StoryEditor

Lovestream oznámil brutálne mená prere tento ročník. Do Bratislavy príde Macklemore, 50 Cent aj Rita Ora

Miroslav Kamody26.04.2024., 09:00h

Festival Lovestream vytasil poriadne zvučné mená svetovej hudby. Kto všetko sa predstaví na tomto ročníku?

Lajkuj Brainee.sk na

Festival Lovestream dokazuje, že prvé dva ročníky plné svetových mien neboli len šťastnou náhodou a do Bratislavy po tretíkrát prinesie najslávnejšie hudobné mená. Organizátori len pred malou chvíľou potvrdili, že v termíne 16. až 18. augusta 2024 vystúpi Macklemore aj raper 50 Cent.

Okrem toho sa predstavia aj králi Drum&Bass scény Chase & Status či mladá speváčka Dianah Kay, ktorá otvorí sobotňajší deň. Medzi novo oznámenými menami je aj austrálsky producent Cyril, skupina Welshly Arms, ktorá sa preslávila hitom Legendary či talianska kapela The Kolors.

image

Lovestream predstavil prvých tohtoročných headlinerov. Do Bratislavy príde Rita Ora, Dimitri Vegas & Like Mike či Tom Walker

Už pred dvomi týždňami organizátori oznámili, že sa na festivale predstaví aj Rita Ora, Tom Walker, Dimitri Vegas & Like Mike a Ray Dalton, ktorý mimochodom svoju kariéru odpálil práve pri Macklemorovi (žeby sa dočkáme prekvapivého spojenia priamo na stagi?). Všetky doteraz oznámené mená nájdeš aj v tomto našom článku.

Aktuálne sú v predaji iba trojdňové ceny lístkov, ktoré kúpiš v sieti Ticketportal. „Po zverejnení kompletného lineupu budeme ceny upravovať smerom nahor a k dispozícii budú aj všetky ostatné druhy lístkov,” odkazujú organizátori festivalu. V blízkej dobe by sme sa tak mali dočkať aj lístkov na konkrétne dni.

ANKETA
Čo hovoríš na tohtoročný lineup festivalu Lovestream?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 12:11