StoryEditor

Expertka na komunikáciu o bilbordoch Demokratov: Naozaj majú takto vyzerať politické kampane?

10.04.2024, 17:44

Verejnosť bola pohoršená, lebo si myslela, že za bilbordmi stoja extrémisti. To, že ide o tízing Demokratov, bolo viac než prekvapivé. 

Ku šokujúcej kampani sa prihlásila strana Demokrati. Účel určite splnila, lebo Slovákov zdvihla zo stoličiek. Je to ale správna cesta ako posúvať hranice kampaní ešte do hlbšieho bahna kontroverzie? Naozaj získali Demokrati tú správnu pozornosť? 

Tvrdá predvolebná kampaň ku prezidentským voľbám ešte ani neutíchla a Slovensko už intenzívne žije ďalším marketingovým škandálom. A opäť sa spája s politikou.  Tentoraz s voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré budú v júni. 

Po Slovensku sa totiž začali objavovať bilbordy so škandalóznymi heslami. "Slovensko neprežije bez Ruska", "Ukrajina je nepriateľ" či "Nepotrebujeme Európsku úniu a NATO". 

image

Ku kontroverznej kampani sa prihlásila strana Demokrati.

Na billboardy upozornila iniciatíva Mier Ukrajine. „Pred niekoľkými dňami sme upozornili na bilbord, ktorý sa objavil v Trnave a vyjadrili sme ostrý nesúhlas s jeho obsahom. Verejne sme požiadali zadávateľa, aby v krátkom čase zjednal nápravu a zverejnil vysvetlenie celej situácie. Rovnako sme žiadali, aby v takomto formáte kampane zadávateľ nepokračoval,...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 07:01