Na jar bude trendy kožené sako.dreamstime
StoryEditor

Kožené sako bude trendom tejto jari: Naučte sa ho nosiť so štýlom a gráciou

23.02.2024, 17:00
Krása a móda

Ak túžite oživiť svoj šatník alebo vás už na jar nebaví nosiť dookola ten istý trenčkot, bomberu či rifľovú bundu, rozhodne by ste mali siahnuť po koženom saku. Tento kúsok sa totiž v roku 2024 opäť vracia k aktuálnym trendom, takže ho musíte mať aj vy. Pozrite sa, ako ho kombinovať a nosiť so štýlom či gráciou.

Kožené sako oslavuje túto jar svoj veľký návrat, takže si ho rýchlo zaobstarajte aj vy. Keďže ho môžete nosiť takmer k všemožným kúskom a vynikne na akejkoľvek postave, môže z neho každá z  vás vytvoriť dokonalý outfit. Aby ste však nevyzerali ako motorkárky, ale naopak v ňom pôsobili žensky a elegantne, pripravili sme si pre vás zopár tipov, ako ho môžete nosiť a kombinovať. 

So sukňou či šatami

Kožené sako najlepšie vynikne so šatami alebo sukňou. V tomto prípade však voľte jeho dlhšiu oversized verziu. Siahnuť môžete po rifľovej alebo károvanej sukni, ku ktorej pridajte klasický biely rolák či nejakú zaujímavú blúzku. Topánky b ste mali voliť podľa počasia, no nič nepokazíte členkovými čižmami alebo mokasínami. Čo sa týka šiat, buďte opatrné a voľte buď dĺžku rovnakú so sakom alebo o čosi kratšiu.

Trendy široké nohavice

Či už sa chystáte do práce alebo večer do mesta, skvelou voľbou môže byť kombinácia saka a širokých nohavíc. Do kancelárie voľte čierne predĺžené sako a na kávu s priateľkami siahnite po jeho farebnejších prevedeniach. K saku napokon doplňte nejaký mini kabelku, tenisky a zaujímavý top napríklad s odhaleným bruchom či vkusnou potlačou. Celkový look napokon previažte opaskom.

Celá v koži

Ak patríte k odvážnejším typom žien, zvoliť môžete celý outfit z kože. Zabudnite však na klasickú čiernu farbu a radšej siahnite po bielom saku a hnedej sukni alebo po červenom saku a čiernych nohaviciach. S doplnkami to však už nepreháňajte.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:29