Na pohľad to nevyzerá ako technologický trend, no v skutočnosti je dnešná práca z domu z obrovskej časti výdobytkom moderných technológií. Aby mohli zamestnanci firiem plnohodnotne pracovať zo svojich domácností, potrebujú dobrý počítač, kvalitné dátové pripojenie či bezpečný prístup k firemným dátam. To však nie je všetko. Pri práci z domu sú nevyhnutné rôzne služby na uskutočňovanie videohovorov a množstvo aplikácií, pomocou ktorých dokážeme aspoň trochu fungovať tak, akoby sme boli v práci. Tento rok vyzerá z hľadiska home officeov podobne. Do starých koľají sa tak skoro nevrátime. Ak vôbec. Aj naďalej teda budeme potrebovať počítače či notebooky a softvéry, ktoré nám umožnia pohodlne pracovať na diaľku. Výrobcovia sa tiež zrejme budú tomuto fenoménu venovať viac a prinášať užitočné technológie, aby bola práca z domu ešte efektívnejšia.Pixabay (Ilustračná snímka)
StoryEditor

V nedeľu večer sa nebude dať prihlásiť do čakárne na očkovanie

04.04.2021, 18:00
Autor:
TasrTasr
Dôvodom je plánovaná technická odstávka aplikácie eVakcinácia.

Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) upozorňuje na plánovanú technickú odstávku aplikácie eVakcinácia. V nedeľu (4. 4.) od 20.00 h do 23.00 h sa tak nebude dať prihlásiť na očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Informovala o tom hovorkyňa NCZI Veronika Bauch.

Odstávka sa bude týkať objednávania na očkovanie na stránke vakcinacia.nczi.sk, resp. na korona.gov.sk. "V uvedenom termíne nebude môcť verejnosť využívať služby manažovania očkovania, teda prihlásiť sa do tzv. čakárne na očkovanie, či zrušiť termín očkovania," uviedla Bauch.

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/spravy, menuAlias = spravy, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
20. apríl 2024 15:08