Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.
StoryEditor

Uletená policajná posila Nikol je späť. Ešte bláznivejšia, originálnejšia a výnimočnejšia

22.04.2024, 09:05
Autor:
redred

Komediálny kriminálny seriál s Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe bude na obrazovkách TV Markíza už od pondelka 22. apríla 2024 pokračovať ďalšími ôsmimi premiérovými epizódami.

Originálny komediálny kriminálny seriál Výnimočná Nikol odštartoval na Markíze na jeseň 2022 prvou sériou. Teraz sa vracia na televízne obrazovky s druhou sériou, keďže od dnes, od pondelka 22. apríla 2024 bude pokračovať ďalšími premiérovými časťami.

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

Táňa Pauhofová ako excentrická, brilantná a neuveriteľne svojská Nikol a upätý, pedantný a poriadkumilovný kapitán Kadlec v podaní Kamila Mikulčíka sa opäť predstavia v úlohách ústrednej a značne nesúrodej vyšetrovacej dvojice. Diváci uvidia každý pondelok o 20:30 hodine osem nových prípadov, ktoré preskúšajú mimoriadne intelektové nadanie hlavnej hrdinky. Predplatitelia streamovacej služby Voyo si jednotlivé epizódy budú môcť vychutnávať až v týždňovom exkluzívnom predstihu.

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

„Ani po skončení dramatického hitu Zrada neostanú diváci TV Markíza v pondelkové večery bez premiérového slovenského seriálu. Som veľmi rada, že si Výnimočná Nikol získala ich srdcia a že im už túto jar môžeme priniesť jej pokračovanie, ktoré bude opäť plné napätia, ale aj sviežeho humoru a prekvapivých udalostí v životoch hlavných hrdinov,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Uletená policajná posila Nikol Tichá (Táňa Pauhofová) je späť v akcii - ešte bláznivejšia, ešte originálnejšia a ešte výnimočnejšia! Svojou nekontrolovateľnou genialitou, odporom voči autoritám a neortodoxnými metódami narúša štandardné policajné postupy kapitána Adama Kadleca (Kamil Mikulčík).

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

Vyšetrovanie ich opäť zavedie na najrozmanitejšie miesta, počnúc nákupným centrom, kde sa Nikol namiesto zaslúženej nákupnej horúčky musí venovať mŕtvole predavačky, na farmu medzi súťažné kravy, do kaštieľa ako z detektívky od Agathy Christie, ale aj na misiu v utajení do striptízového klubu. No tentoraz bude Nikol čeliť nielen zločincom, ale aj policajným kolegom! Zároveň sa objavia nové skutočnosti týkajúce sa zmiznutia Nikolinho bývalého partnera Romana (Richard Autner).

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

„Aj keď som zo začiatku pochybovala, že sa tak stane, Nikol a jej ‚dobrodružstvá‘ som si veľmi obľúbila. Počas výroby prvej série sa z nás stala super partia, zladili sme sa a nesmierne sme sa na pokračovanie tešili. Myslím si, že ľahkosť a nezlomnosť Nikol sa do nášho natáčania skutočne dostala a my sme si druhu sériu skutočne užili,“ zhodnotila obľúbená slovenská herečka Táňa Pauhofová, ktorá sa opäť zhostila hlavnej úlohy. „Okrem zaujímavých zamotaných prípadov sa diváci môžu tešiť aj na viaceré vzťahové prekvapenia. Budú tiež mať šancu oveľa lepšie spoznať Nikol aj jej parťákov. A v dnešnej dobe nie je na zahodenie, že seriál má v sebe humor, nadhľad a dobrý koniec. A je to poctivá robota,“ dodala.

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

Diváci sa aj v druhej sérii môžu tešiť na šéfku kriminálneho oddelenia Kristínu Trenčanovú (Michaela Majerníková), ako aj na vyšetrovateľov Sama Dubského (Pavol Šimun) a Noru Antonyovú (Dominika Morávková). V úlohe Nikolinho expartnera Mateja sa vracia Tomáš Maštalír a Nikolinu matku si opäť s chuťou zahrala Zuzana Kronerová.

Dej výrazne zamotá nová postava vytrvalej a odhodlanej vyšetrovateľky Soni Vagnerovej, ktorá má za úlohu posúdiť prínos a škody, ktoré Nikol spôsobila policajnému zboru. Predstaví sa v nej slovenská herečka pôsobiaca v Kanade Andrea Štefančíková. Ďalšej novej úlohy pedantného a tak trochu čudáckeho majora Vincenta Lamberta sa zhostil Ľuboš Kostelný.

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

Zvučné herecké mená sa objavia aj vo vedľajších úlohách, napríklad Jozef Vajda, Jana Kovalčiková, Marek Geišberg, Kristína Kanátová, Rebeka Poláková, či Jana Hubinská. Diváci sa môžu tešiť aj na svetoznámeho herca z kultovej ságy o Harrym Potterovi - Predraga Bjelaca. Okrem ateliérov sa druhá séria Výnimočnej Nikol natáčala aj na vyše 70 reálnych lokáciách.

Výnimočná Nikol je slovenskou adaptáciou mimoriadne úspešného francúzskeho seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel. O scenáre prispôsobené slovenským reáliám sa opäť postarala Evita Twardzik a do režisérskej stoličky aj tentoraz zasadla Marta Ferencová.

image

Štartuje druhá séria kriminálno-komediálneho seriálu Výnimočná Nikol.

Výnimočná Nikol II.

žáner: komediálny kriminálny seriál

producentka: Alexandra Dubovská

výkonná producentka: Natália Bobocká

kreatívna producentka: Anastasia Hoppanová

adaptácia scenárov: Evita Twardzik

hlavní kameramani: Martin Čech, Juraj Chlpík, Mário Ondriš

architekt: Oto Häusler

kostýmová výtvarníčka: Danica Raytchev

umelecká maskérka: Soňa Kubeníková

hudba: Peter Graus, Pavol Hubinák

réžia: Marta Ferencová

hrajú: Táňa Pauhofová, Kamil Mikulčík, Michaela Majerníková, Pavol Šimun, DominikaMorávková, Tomáš Maštalír, Zuzana Kronerová, Andrea Štefančíková, Filip Šebesta, Dorota Peniašková, Dominik Roško, Ľuboš Kostelný, Richard Autner a ďalší

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 09:05