topgal.sk
StoryEditor

Výrobca batohov Topgal - kvalita a pohodlie pre malých školákov

14.03.2024, 00:00
PR Články

Značka Topgal, založená v Českej republike v roku 1993, sa etablovala ako popredný výrobca školských batohov, ktoré nielen skvele vyzerajú, ale aj chránia chrbty našich najmenších. S viac ako 30-ročnou históriou kladie značka Topgal dôraz na vývoj výrobkov, ktoré sú praktické, odolné a estetické.

Zdravie prvákov na 1. mieste

Osobitná pozornosť sa venuje výrobe batohov pre prvákov. Tieto batohy sú navrhnuté tak, aby podporovali správny vývoj chrbtice a zabezpečovali pohodlie aj pri nosení ťažších predmetov. Výskum a inovácie v oblasti ergonómie sú pre spoločnosť Topgal kľúčové, čo potvrdilo aj víťazstvo ich modelu Yumi v teste školských batohov iDNES.cz.

30 rokov inovácií a starostlivosti

V roku 2023 oslávi spoločnosť Topgal tridsať rokov na trhu. Toto významné výročie je oslavou dlhodobého úsilia spoločnosti Topgal vyrábať kvalitné a ergonomicky navrhnuté školské batohy. S radosťou, pokorou a láskou k remeslu vytvára spoločnosť Topgal výrobky, ktoré podporujú zdravý vývoj detí a ponúkajú kreatívny dizajn.

Ocenenia a inovácie

Topgal pravidelne vyhráva testy školských batohov, čím dokazuje svoje odhodlanie vyrábať kvalitné a zdravé výrobky. S každým ďalším rokom prichádza značka s novými kolekciami, ktoré odrážajú aktuálne trendy a využívajú nové výrobné technológie.

Vďaka vlastnému e-shopu a širokej sieti predajní po celej krajine je Topgal dostupný pre každého, kto hľadá kvalitné, ergonomické a štýlové školské batohy pre svoje deti. Cieľom spoločnosti je prinášať na trh nielen vzhľadovo atraktívne, ale predovšetkým zdravotne nezávadné výrobky, čím si získava srdcia rodičov a detí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:57