Trend farebných mihalníc je opäť späť.dreamstime
StoryEditor

Farebné špirály aj linky sú späť! Takto pomocou nich osviežite váš bežný mejkap

09.03.2024, 08:00
Krása a móda

Nudí vás váš bežný mejkap a chceli by ste mu dodať šmrnc, ale pri tom nestráviť líčením dlhý čas? Stavte na farebné linky a riasenky. Vďaka ním získate úplne iný pohľad a navyše budete kráčať s najhorúcejšími trendmi.

Vymeňte klasiku v podobe čiernej špirály na oči za niečo sviežejšie a farebnejšie. Váš mejkap bude originálny, sofistikovaný, no zároveň nemusí byť vôbec extravagantný či výrazný.

Tip top

Ak chcete, aby bol váš mejkap tip top, prihliadajte v prvom rade na to, aby bol zjednotený tón pleti. Zvýšenú pozornosť venujte okoliu očí. Prekryte kruhy pod očami, prípadne pred samotným líčením použite rozjasňujúci krém na oči. Aj pekne upravené obočie je v prípade takéhoto líčenia priam nevyhnutnosťou.

image

Tmavo zelená linka vyzerá dokonale.

Pinterest
image

Tmavo zelená krásne podčiarkne farbu hnedých očí.

Pinterest

Menej je viac

Ak ste sa rozhodli pre farebné mihalnice, alebo farebnú linku na oči, určite už nepridávajte žiadne očné tiene. Čomu však môžete dať zelenú je rozjasňovač, nanesený v tenkej vrstve na viečkach. Farebnú špirálu nanášajte buď na celé mihalnice, alebo len na ich špičky či ku vonkajším kútikom.

image

Nebojte sa použiť aj ružovú maskaru.

Pinterest
image

50 odtieňov modrej?

Pinterest
image

Modrým očiam pristanú modré aj fialové odtiene.

Pinterest

Farebná špirála

Fantázii sa v tomto prípade nekladú žiadne medze. Pokojne farby vyberajte podľa toho ako sa vám páčia, ale aj ako sa v nich cítite. Modrá ešte viac podčiarkne farbu modrých očí, ktorým sa rovnako hodia aj fialové či tyrkysové odtiene. Hnedé oči ešte viac vyniknú vďaka tmavo zeleným odtieňom. Pokojne však dajte šancu aj červenej či ružovej, ktoré sú síce možno trošku extravagantné, no pravdou je, že pôsobia sexi a určite budete neprehliadnuteľná.

image

Nádherné zelené farby rozžiaria váš pohľad.

Pinterest

Farebné linky

Aj v prípade farebných liniek máte v podstate voľnú ruku. Šik však určite vyzerá aj to, ak zvolíte napríklad linku, ktorá je v rovnakej, alebo podobnej farbe ako váš outfit. Alebo môže korešpondovať s niektorým detailom v ňom. Pokojne však môžete pomocou farebnej linky len oživiť váš mejkap. Experimentujte, skúšajte a cíťte sa výnimočne!

image

Modrým očiam pristanú modré aj fialové odtiene.

Pinterest
image

Tie odvážnejšie pokojne môžu siahnuť aj po odvážnejších fariebách.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:32