Zabudnite na pyžamá, ktoré už majú čo to za sebou!dreamstime
StoryEditor

Sexi aj v pyžame: V týchto kúskoch po vás partner bude túžiť aj po zaľahnutí do postele

04.03.2024, 14:00
Krása a móda

Aj keď večer myslíte hlavne na relax a pohodlie, nebolo by na škodu, keby ste si zaobstarali pyžamo, v ktorom sa nielenže budete cítiť príjemne, ale potešíte ním aj vášho partnera. Pozrite sa, ktoré pyžamové kúsky ho rozpália.

Zabudnite na pyžamá, ktoré už majú čo to za sebou, voľné tričká či nočné košele s detským vzorom a zaobstarajte si niečo príťažlivejšie. Pohodlne sa totiž môžete cítiť aj v sexi pyžame, iba stačí, ak nájdete to pravé pre vás. Pozrite sa, ktorými pyžamovými kúskami rozpálite vášeň a udržíte iskru vo vzťahu.

Bavlna či satén

Ak ste zvyknuté spať vo voľnom tričku či dlhom pyžame a bojíte sa veľkých zmien, môžete začať so správnym výberom materiálu. Skvelá je napríklad bavlna, satén či čipka. Či už siahnete po kratšom alebo dlhšom strihu, dajte si záležať na tom, aby set pôsobil jemne, decentne, ale aj nenápadne príťažlivo. Čo sa týka farieb, siahnuť sa oplatí po ružovej, béžovej, bielej či klasickej čiernej.

Nočná košeľa v sexi štýle

Máte s partnerom na seba málo času počas dňa a túžite ho potešiť večer v posteli? Zaobstarajte si nočnú košeľu, ktorá vám pomôže vzbudiť vášeň. Najlepšie sú košele bez kostíc či voľné, elastické látky, ktoré zaručia pohodlnosť. Siahnuť môžete po košeli s čipkou, priesvitných kúskoch alebo odvážnom latexe.

Čierna s červenou

Neviete, aká farba by rozpálila partnera? Nepochybne červená v kombinácii s čiernou. Tieto dve farby sú znakom lásky, vášne, romantiky a sexu, takže urobia takmer všetku prácu za vás. V tejto kombinácii si môžete zaobstarať dvojdielne sety, ale aj nočnú košeľu či spodné prádlo.

Zvodný župan

Patríte k odvážnejším typom žien? V tom prípade siahnite po zvodnom župane. Môže mať akúkoľvek farbu, no dôležité je, aby zakrýval tie najintímnejšie časti. Pýtate sa, ako môžete byť príťažlivé, keď budete celé zahalené do županu? V tom tkvie moment prekvapenia. Stačí, ak počkáte, keď si partner ľahne do postele, vojdete do spálne a pomaly začnete rozväzovať šnúrku na župane, pričom postupne odhalíte to, čo treba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:16