Vo farbe ťavej srsti je nositeľná na rôzne spôsoby.Pinterest
StoryEditor

Tento typ bundy musíte mať! Hit, ktorý nikdy nezostarne

17.02.2024, 08:00
Krása a móda

Ak patríte k ženám, ktoré chcú byť vždy štýlovo oblečené, no zároveň máte rady nadčasové kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy, potom by ste mali siahnuť po takzvanej aviátorke. Tieto letecké bundy sú tu už s menšími obmenami desiatky rokov a sú stále IN.

Vyberte si spomedzi leteckých búnd tú, ktorá najviac zodpovedá vášmu štýlu. Kratšia, dlhšia, čierna, alebo hnedá? Tak, ktorý kúsok si nájde svoje stále miesto vo vašom šatníku?

Prihliadajte na kvalitu

Najmä pri kúskoch, ktoré nie sú žiadnym aktuálnym módnym výstrelkom by ste mali siahať v prvom rade po kvalite, aby vám vydržal pokiaľ možno čo najdlhšie. Dnes sa tieto letecké bundy vyrábajú v rôznych prevedeniach, ktoré sa od tých pôvodných líšia nielen v strihoch, ale aj materiáloch, z ktorých sú vyrobené. Pravú kožu či kožušinu vymenili za ekologickejšie materiály, ktoré sú však rovnako kvalitné a tiež plnia svoju hlavnú úlohu, ktorou je, zahriať vás.

Farebné kombinácie

Dnes už tieto bundičky nájdete v rôznych farbách. Od hnedej a čiernej cez béžovú, ale aj rôzne farebné kúsky. Ak však chcete skutočne bundu, po ktorej môžete siahnuť kedykoľvek a hodí sa ku všetkému, určite odporúčame čiernu, hnedú, alebo béžovú či ťaviu hnedú.

Ako ich nosiť?

Aviátorky môžete nosiť skutočne ku všetkému. Hodia sa k džínsom, sukniam, šatám, šortkám. Skvele doplnia voľnočasový outfit, ako aj ten elegantný. Kreativite sa skutočne medze nekladú a vy môžete mať vďaka tejto bundičke nielen pekný, ale hlavne funkčný outfit.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 07:22