Červený rúž je v móde už o nepamäti.dreamstime
StoryEditor

Správny výber farby je dôležitý. Vyberte si červený rúž podľa typu vašej pleti

04.02.2024, 08:00
Krása a móda

Červené rúže na perách stále patria k tým najobľúbenejším. Niet sa čo čudovať, sú sexi, ženské a už roky nevychádzajú z módy. No ako si z farebnej škály vybrať ten správny odtieň, ktorý vám najviac pristane? Prihliadajte samozrejme na to, v čom sa dobre cítite, no aj na farbu vašej pleti.

Nezabudnite tiež na to, že červený rúž si môžete dať len na zdravé, nepopraskané pery. V opačnom prípade zbytočne upriamite pozornosť na ich prípadné nedokonalosti.

Hydratované pery

Aby červený rúž na perách vynikol, mali by byť v prvom rade zdravé a hydratované. Používajte preto pravidelne balzamy, vďaka ktorým to docielite. Akonáhle sú pery popraskané, prípadne sú na nich šupinky, radšej sa výrazným rúžom vyhnite. Nedokonalostí a odumretých buniek vás zbaví aj jemný peeling na pery.

Must have

Ak máte rady červené rúže, potom by vo vašej výbave nemala chýbať ceruzka na kontúrovanie pier v rovnakej farbe. Na tomto kroku si dajte poriadne záležať, inak rúž nebude pravidelne nanesený a bude sa rozpíjať. A to je všetko len nie sexi.

Tmavší typ pleti

Tmavším typom pleti sa hodí väčšina červených odtieňov, no najviac im pristane jasná, sýto červená farba. Táto farba dokonca pomôže aj vzhľadu vašich zubov, ktoré budú opticky belšie.

Svetlá pleť

Ak máte naopak svetlý typ pokožky, najlepšie bude, ak siahnete po červeno – oranžovom rúži, ktorý ide až do korálová. Pri vašej pleti najlepšie vynikne a rozžiari ju.

image

Červeno - oranžové tóny sa hodia svetlým typom pleti.

dreamstime

Olivový typ pleti

Olivová, tmavšia pleť znesie skutočne červenú v pravom zmysle slova. Hodia sa jej dokonca aj tie najtmavšie farby s modrými podtónmi.

image

Tmavo červený rúž vyzerá skvele pri tmavších typoch pleti.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:32