Ak nakombinujete rolák so správnymi kúskami, môžete v ňom vyzerať štýlovo a sexi.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite na výstrihy, aj v tomto kúsku môžete vyzerať sexi: Prezradíme vám, ako nosiť rolák

18.11.2022, 17:00
Krása a móda

Mnohé z vás sa možno bránia noseniu rolákov, lebo si myslíte, že keď sa zahalíte až po bradu, prídete o svoju ženskosť. Ste však na veľkom omyle. Ak rolák nakombinujete s tými správnymi kúskami, môže sa stať vaším najväčším priateľom v období jesene a zimy, pretože v ňom budete vyzerať naozaj sexi. Pozrite sa, k akým outfitom sa najviac hodí.

Kedysi nosili roláky len muži, ktorí vynikali umeleckým talentom. Obľúbil si ich dokonca aj Steve Jobs, ktorý ich mal v skrini síce veľa, ale iba v čiernej farbe. Keď sa z rolákov stala súčasť dámskeho šatníka, rozhodne to nemohlo zostať len pri jednom odtiene. Dnes tak môžete vyberať nielen z najrôznejších farieb, ale aj vzorov, ktorý dokážu štýlovo doplniť jesenný či zimný outfit. Ak ste im stále neprišli na chuť, pretože máte pocit, že v nich nebudete vyzerať žensky, pozrite sa na naše typy rolákových outfitov a určite zmeníte názor.

Oživte kožu rolákom

Čo nosíte v zime najradšej? Ak máte v obľube najmä kožené nohavice, nezabudnite ich skombinovať s rolákom. Zvoľte ho však v pestrej farbe, aby nohavice trochu oživil. V súčasnej dobe sa nosia skôr voľnejšie strihy, no niektoré ženy stále zostávajú verné úzkym nohaviciam. V takomto prípade k nim pridajte skôr vzorovaný rolák vo voľnejšom štýle alebo bielu košeľu či kratší sveter.

Hodí sa aj pod šaty na ramienka

Tričká, tielka či šaty na ramienka nemusíte schovávať medzi plavky a šortky. Aj v chladnom období si ich totiž môžete obliecť na vrch roláka. Okrem saténových šiat sa nebojte siahnuť ani po kvetinovej potlači či volánoch. Keď si pod ne oblečiete jednofarebný hladký rolák, urobia vám radosť aj v zime. Naopak, pod jednofarebné šaty môžete zvoliť pruhovaný alebo pletený rolák. Ak sa bojíte ísť do takejto kombinácie, zaobstarajte si tohtoročný módny hit, a to rolákové šaty vo výraznom odtieni.

Dokonalá kombinácia

Najdokonalejšiu kombináciu dokáže vytvoriť rolák so sukňou. Nielenže budete vyzerať žensky, ale aj sexi a štýlovo za každých okolností. Táto zohraná dvojka pristane každému typu postavy a je len na vás, či k roláku zvolíte plisovanú, džínsovú alebo áčkovú sukňu s potlačou.

S farebným sakom

Trendy outfit vytvoríte napríklad aj z roláka a saka. Ak nie ste veľmi výrazný typ, môžete siahnuť po obyčajnom bielom roláku a čiernom saku. Naopak, ak sa radíte k odvážnym a extravagantným ženám, skombinujte kvetovaný rolák s ružovým sakom. V oboch prípadoch však vždy myslite na to, že pokiaľ chcete podčiarknuť siluetu, rolák zastrčte dovnútra spodného dielu.

Nechajte vyniknúť šperky

Pri kombinovaní roláka s ostatnými kúskami netreba zabúdať ani na šperky. Ak túžite vyzerať luxusne, na rolák navrstvite niekoľko retiazok v rôznych dĺžkach. Jednoduchý náhrdelník s výrazným príveskom alebo perlový náhrdelník, ktorý sa hodí na špeciálne príležitosti, kombinujte s tmavými odtieňmi rolákov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 18:38