Jana Kovalčíková.Instagram/Jana Kovalcikova
StoryEditor

Herečka Janka Kovalčíková navštívila plastickú chirurgičku. S týmto je nespokojná úplne najviac

10.05.2024, 14:00
Celebrity

Pre ženy je typické, že sú so sebou večne nespokojné. A týka sa to aj tých žien, ktoré sú vo vašich očiach absolútne dokonalé. Každá si nájde niečo, čo na sebe nemá rada, čo sa jej nepáči a čo by najradšej zmenila. Inak to nie je ani v prípade herečky Janky Kovalčíkovej (33). Svoj vzhľad dokonca riešila u plastickej chirurgičky.

Sympatickej herečke by určite nejedna žena mohla závidieť jej tip top postavu aj krásnu tvár. Navyše sa vôbec nemení. No ona to vidí inak.

S čím všetkým je nespokojná

Povedzme si úprimne, Janka skutočne patrí nielen k úspešným, ale aj atraktívnym slovenským herečkám. Málokomu by preto napadlo, že aj ona je s niečím na svojom tele maximálne nespokojná. Ona však vymenovala celý rad komplexov, ktoré zo svojho tela či tváre má. Okrem pevných rúk či nôh sa jej nepáči ani nos a ako ona sama hovorí, absolútne krivá tvár: „No idem menovať, čo všetko som na sebe chcela zmeniť. Takže ruky, lebo sestra mi hovorila, že mám fajné ručiská, doteraz mám z nich traumu. Stehná, podľa mňa moje nohy vyzerajú ako dórske stĺpky, respektíve mrkvy. Môj nos samozrejme, absolútne vykrivená tvár, to som už dokonca bola aj u plastickej chirurgičky, či mi to proste nedorovnajú.“ Janka hovorí, že má každé obočie inak a dokonca mala istý čas pocit, že jej padá, čo bolo aj dôvodom jej návštevy u neurologičky s podozrením, či neprekonala porážku. Následne sa objednala aj na konzultáciu ku plastickej chirurgičke. Až tam pochopila, aké je to celé smiešne a že by sa mala prijať taká aká je. V rozhovore so Zuzanou Vačkovou priznala, že toto už má za sebou a v tomto momente určite nejde riešiť žiadnu plastiku tváre.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 17:49