Už o pár dní jej cesta povedie priamo na Mount Everest.Instagram/Lenka Polackova
StoryEditor

Bývala moderátorka plánuje zdolať Moun Everest. Bez kyslíka...

22.03.2024, 14:00
Celebrity

Lenka Poláčková je známa nielen vo svete šoubiznisu, ale aj športu. Je krásnym príkladom toho, ako sa dva na prvý pohľad úplne rozdielne svety môžu spojiť. A to v jednej osobe. Chvíľu je táto sympaťáčka v luxusných šatách s červeným rúžom na perách a na druhý deň behá po kopcoch. A nie hocijakých. Už o pár týždňov plánuje zdolať Mount Everest.

Lenka je známa tým, že už niekoľkokrát zdolala trasy, o ktorým sa iným ani nesnívalo. Vždy, keď vymyslí nový projekt, tak sa vám môže zdať, že už viac prekročiť svoje hranice či sily snáď ani nemôže. No ona zakaždým príde s niečím novým. Presne ako tentokrát.

Svet šoubiznisu

Lenka vyštudovala herectvo a touto cestou sa po skončení školy aj vybrala. Hrala v niekoľkých seriáloch, no bola aj úspešnou moderátorkou a to nielen v televízii. Zo sveta šoubiznisu sa však pomaly začala uberať úplne iným smerom. Luxusné večierky vymenila za kopce a prírodu. Krásne róby za športové oblečenie a tenisky a vyberanú spoločnosť jej dnes robia hlavne jej myšlienky, náhodní okoloidúci a tichí obyvatelia lesov, zvieratá.

Bláznivé nápady

Lenka je známa ultra bežkyňa a svoju kondíciu a sily si zmerala už na niekoľkých náročných trasách. Keď prebehla Slovensko, mnohí pred ňou skláňali klobúk. To však ešte netušili, že táto odvážna žena bude sama časom behať v Pyrenejach či Colorade. Keď minulý rok oznámila, že sa chystá prebehnúť Alpy na dĺžku a odbehla dvetisíc kilometrov, väčšina ľudí si určite myslela, že práve toto je jej životný výkon. No ona prišla s ďalším nápadom: „V apríli sa vydám na najvyššiu horu sveta bez kyslíka. Pretože ja svojej ceste verím.“ Zdá sa vám to ako niečo nepredstaviteľné? Lenka už viackrát dokázala, že jediné limity, ktoré človek má, si dáva len on sám. Držíme palce a budeme so zatajeným dychom sledovať, ako si táto inšpiratívna Slovenka plní svoj ďalší sen, ktorý tentokrát bude skutočne siahať až ku hviezdam...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:24