Jennifer Grey preslávil v roku 1987 film Hriešny tanec, z tieňa ktorého nikdy nevystúpila. Aj dnes, keď vydáva autobiografiu, je celá kniha postavená na jej živote pred, počas a po nakrúcaní. To jej však spríjemňovali najväčší hollywoodski fešáci.Profimedia
StoryEditor

Jennifer Grey z Hriešneho tanca vydáva pikantnú knihu: Baby rozhodne nesedela v kúte, randila s dvomi hollywoodskymi fešákmi!

25.05.2022, 16:30
Celebrity

Herečka Jennifer Grey, ktorú preslávila rola Baby v kultovom filme Hriešny tanec, bola hostkou v šou Drew Barrymore. Rozrozprávala sa o veciach, ktoré ešte nikto nahlas nepočul. Napríklad, že randila s dvomi najkrajšími chlapmi osemdesiatych rokov. A nielen randila.

Baby alias Jennifer Grey sa pri rozprávaní s Drew poriadne odviazala. Nie je žiadnym tajomstvom, že hrdinka kultového filmu stále žije zo slávy svojej postavy Baby. Nálepka sa s ňou nesie celý jej život a ona z toho len profituje. Nedávno vydala memoáre pod názvom Out Of The Corner, kde popísala svoj život od Hriešneho tanca cez bývalé lásky až po plastiku. A ide rozhodne o pikantné čítanie.

Z jedných zásnub do druhých

Možno málokto vedel, že Jennifer Grey v roku 1986 tvorila pár s hercom Matthew Broderickom. Drew Barrymore svoju šou rovno začala slovami, že v Hollywoode je Jennifer známa ako žena, ktorá mala tých najkrajších frajerov. Na rovinu sa jej opýtala, či je pravda, že sa s Johnnym Deppom, s ktorým randila po rozchode s Matthewom v roku 1989, zasnúbila už po dvoch týždňoch. Jej odpoveď zaskočila všetkých. „Bolo to ešte horšie. Ja som bola zasnúbená s Matthewom Broderickom a Johnnym Deppom v ten istý mesiac,“ zasmiala sa.

image

Takto vyzerá filmová Baby dnes. Jennifer Grey vydala memoáre o svojom dospievaní a detailoch z jej života pod názov Out Of The Corner.

Profimedia

„Bolo to však znamenie, že niečo nie je v poriadku. Boh ma zachraňoval z jednej zlej situácie a len mi dal do cesty Johnnyho, aby som sa z toho dostala. Avšak Johnnyho v roku 1989! A ten bol vtedy nadpozemsky krásny a veľmi sexi,“ dodala. A má pravdu. Herec patril medzi najväčších fešákov a vyzeral ako vystrihnutý z obálky časopisu.

image

Johnny Depp v roku 1989, keď randil s Jennifer Grey.

Profimedia

„Boli sme veľmi mladí a ten chlap bol pre mňa odpoveďou na moje problémy. Bol milujúci, nádherný, romantický a bol do mňa blázon. Zúfalo som sa potrebovala odraziť od dna a dostať z rozchodu. Vo vnútri som krvácala a on ma zachránil a prinútil necítiť to, čo som cítila,“ nešetrila chválou na Deppa pre zahraničné médiá. Avšak v knihe priznala aj to, že bol šialene žiarlivý a paranoidný.

Najväčšia trauma

V knihe opisuje aj jednu z najhorších udalostí v jej živote, a to autonehodu, ktorú mala na dovolenke s vtedajším priateľom Matthewom Broderickom v Severnom Írsku. Matthew šoféroval auto, ktoré si prenajali, keď zrazu prešiel cez stredovú čiaru a narazil do protiidúceho vozidla, v ktorom sedela 63-ročná Margaret Doherty. Viezla sa v ňom s 28-ročnou dcérou Annou Gallagher. Obe boli na mieste mŕtve. Matthew Broderick bol v bezvedomí s vážnymi poraneniami.

image

Matthew Broderick tvoril s Jennifer Grey pár niekoľko rokov, boli dokonca zasnúbení.

Profimedia

„Je veľmi ťažké opísať zážitok, keď sa stretnete so smrťou a ste prítomný pri smrti iných. Bola som na vidieckej ceste uprostred ničoho, jediná pri vedomí a bolo to veľmi desivé. Vlastne som bola jediný žijúci svedok, pretože Matthew síce prežil, ale bol v bezvedomí a ja som si myslela, že je mŕtvy,“ povedala.

O nehode sa viedli mnohé polemiky a mnohí si mysleli, že Jennifer niečo vedela a nepovedala. Ona však stále hovorila, že to bola skrátka nehoda a nič iné za tým nebolo. Matthew bol podľa nej skvelý vodič a ani nič nepil. Stále vraj myslí na rodinu v Írsku, ktorá prišla pri havárii o dve ženy. „Je to niečo, čo vám zmení život a už nikdy to nebude také ako predtým,“ dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 13:29