Niektorí muži nebudú mať s vami pri rozchode zľutovanie.Shutterstock
StoryEditor

Rozchádzate sa? Štyri znamenia, ktoré nebudú mať s vami žiadne zľutovanie

04.10.2023, 08:00
ASTRO

Rozchod je vždy bolestivá a citlivá téma. Väčšinou pomôže len čas a možno aj poriadne sa vyplakať. Najmä, ak pri rozchode nebola z druhej strany prejavená žiadna empatia či ľudskosť. Niektorí ľudia jednoducho riešia veci svojsky. Bez ohľadu na to, či to druhej strane ublíži. Obzvlášť ľudia narodení v týchto znameniach nebudú mať s vami žiadne zľutovanie.

Niektorým osobám jednoducho boli do vienka nadelené iné vlastnosti než citlivosť či takt. Títo muži vzťah s vami ukončia bez mihnutia oka.

Bez vysvetlenia

Blíženci sú absolútne nevyspytateľní. Buď k rozchodu pristúpia citlivo a čaká vás rozhovor, vysvetľovanie a tiež prejavia ľútosť nad tým, že sa rozchádzate, alebo sa stane úplný opak. A to nie len v tom, že sa to zaobíde bez rečí okolo. Blíženci s vami jednoducho pretnú všetky kontakty z ničoho nič. Bez zbytočného vysvetľovania. Ak vám hovorí niečo pojem ghosting, tak práve Blíženci sú na toto špecialisti. Tvária sa doslova ako duchovia a vy sa budete márne pokúšať o nejaký kontakt či snahu zistiť, čo sa vlastne stalo.

Je to vaša chyba

Hrdosť je to, čo je pre Levov typické. A tej sa nemienia vzdať ani vtedy, ak s vami majú ukončiť vzťah. Akonáhle vycítia, že by ste vy mohli byť iniciátorom rozchodu, zoberú to radšej rýchlo do svojich rúk a snažia sa aj z tohto vyjsť ako víťazi. Neprežili by, keby sa niekto rozišiel s nimi. Čo si však rozhodne neodpustia je pripomenúť vám, že tento koniec máte na svedomí vy. Zrejme vám vykričí všetky staré hriechy a vy budete len nemo pozerať, koľko hnevu má v sebe nakumulovaného. Vytiahne na vás konflikty, o ktorých si myslíte, že sú dávno zažehnané a zabudnuté. Jednoducho si vypočujete veľkolepú záverečnú reč o tom, ako ste to po....

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:05